2019-06-13 12:02:20• hírek • Nagy Tímea

Áció, káció, vakáció! Kicsengettek a 10-es Számú Általános Iskolában

Hangulatos évzáró ünnepségnek lehettek tanúi a 10-es iskola látogatói csütörtök délelőtt. A szép idő is kedvezett az eseménynek, melyet az iskolaudvaron szerveztek meg.

Az utolsó nagy iskolai gyűlés örömhírét, miszerint kicsengettek és a táblákra is felkerült a VAKÁCIÓ felirat, két kedves, nyugdíjazás előtt álló munkatárs búcsúja tette még szebbé.

 

A diákok kivonultak az udvarra, körbe állták a színpadot, ahol már helyet foglaltak az iskola vezetősége és a meghívott díszvendégek. Az ünnepély a diákok műsoraival és a köszöntőkkel vette kezdetét. Beszédet mondott Gnandt Zoltán igazgató és Lăpuşte Silvia  aligazgatónő.

 

Mindkettejük kiemelte, mennyire sikeres és fejlesztésekben gazdag évet zárt a tanintézmény. Megköszönték a támogatók kitartó segítségét és a szülők partneri hozzáállását. Gratuláltak a munkaközösség számára a kitartó munkához, hiszen meglátszott az eredménye tanulmányi téren és a tantárgyversenyek eredményeiben is. A diákokat arra intették, hogy tevékenyen és okosan használják ki a rendelkezésre álló három hónapot, mert a nyár úgy elrepül, hogy észre sem veszik.

 

Ezt követően a nyugdíjazás előtt álló munkatársakhoz szóltak pár kedves szót és méltatták a munkásságukat, megemlékezvén a közös pillanatokról is. A vezetőségi tagok a pedagógusi pálya szépségeiről, a hivatás magasztaló érdemeiről is szóltak és megköszönték Straub Katalin tanítónőnek és Orosz Tibor matematika-informatika szakos tanárnak a szakmai alázatot és a gyermek iránt tanúsított szeretetet, melyet az együtt eltöltött évek alatt önzetlenül kínáltak fel nap mint nap.

 

Az ünnepségen a kultúrműsort az iskola tehetséges diákjai biztosították, néptáncoltak az előkészítősök és az elsősök Kása Zsolt felkészítésében, valamint énekkel szórakoztatták a közönséget Boca Florentina és Lazin Alexandra nyolcadikos tanulók, illetve Simuțiu Maia 4.A osztályos diák.

 

Ezt követően a jó tanuló diákokat szólították a színpadra és oklevélben, továbbá könyvjutalomban részesítették őket. Az elismerések sorából nem maradhattak ki a tanulmányi versenyeken eredményesen szereplő nebulók sem. Ők is átvehették az írásos dícséretet és a jól megérdemelt könyveket.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: